مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

هشدار کاهش دما به زیر صفر در برخی مناطق و تداوم فعالیت سامانه بارشی

هشدار کاهش دما به زیر صفر در برخی مناطق و تداوم فعالیت سامانه بارشی سازمان هواشناسی از تداوم فعالیت سامانه بارشی، رعدوبرق، تگرگ و وزش باد شدید در کشور تا سه‌شنبه و کاهش تا ۱۲ درجه‌ای دما در برخی مناطق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در شرق،‌شمال شرق، مرکز، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی،‌ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شرقی، سواحل مرکزی و شرقی دریای خزر در برخی ساعات رگبار،‌وزش باد شدید،‌گاهی رعدوبرق و در مناطق مستعد ریزش تگرگ پیش‌بینی شده است.

 

این وضعیت فردا در سواحل شرقی دریای خزر،‌ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شرقی،‌ شمال شرق و شرق کشور و روز دوشنبه در شمال شرق،‌شرق و ارتفاعات جنوب شرق پیش‌بینی می‌شود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی سامانه بارشی روز سه‌شنبه در شمال شرق کشور فعال بوده و به‌تدریج از اواخر وقت خارج می‌شود. روز چهارشنبه در اکثر مناطق کشور جو پایداری حاکم است.

 

از امروز تا دوشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، مرکز،‌ شرق، جنوب،‌جنوب غرب و جنوب شرق در برخی ساعات وزش باد شدید با احتمال خیزش گردوخاک پیش‌بینی شده است. در همین مدت در ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

 

دمای هوا تا دوشنبه در شمال غرب 6 تا 10 درجه و دوشنبه و سه‌شنبه در شمال شرق 7 تا 12 درجه کاهش می‌یابد و دمای کمینه در برخی مناطق به زیر صفر درجه می‌رسد. همچنین دمای هوا از دوشنبه در گیلان و مازندران و از سه‌شنبه در گلستان به‌طور محسوسی افزایش می‌یابد.

 

امروز تنگه هرمز،‌ شرق خلیج‌فارس و شرق دریای عمان مواج است. روزهای یکشنبه و دوشنبه تنگه هرمز،‌خلیج‌فارس و دریای عمان مواج است.

 

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه همرفتی به‌ویژه در ساعت‌های عصر و اوایل شب.

 

زمان پایان: اواخر وقت شنبه 1401/01/27

نوع مخاطره: تندباد شدید همراه با گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا و نیز انتظار رگبار باران، همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقت، در مناطق مستعد ریزش تگرگ.

 

منطقه اثر:

شنبه 1401/01/27: تهران، البرز، قم، نیمه شمالی مرکزی.

اثر مخاطره: اختلال در ترددهای دورن شهری و برون‌شهری، خیزش گردوخاک، کاهش دید، کاهش کیفیت هوا، شکستن درختان فرسوده و نهال‌ها و آسیب به سازه‌های موقت، گلخانه‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و خسارت به صنعت کشاورزی، آب‌گرفتگی محلی، جاری شدن روان آب در مسیل‌ها، برخورد صاعقه، کاهش دید.

 

توصیه: اجتناب از تردد غیرضروری، استحکام سازه‌های موقتی، عدم تردد و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های‌ نیمه کاره، حفاظت از محصولات کشاورزی، عدم فعالیت در ارتفاع از جمله شهرهای بازی، ساختمان‌های در حال بازسازی و احداث، پرواز با پاراگلایدر و سایر فعالیت‌های فیزیکی در فضای باز. عدم توقف در حاشیه رودخانه‌ها و بستر مسیل‌ها، پاکسازی دهانه پل‌ها و آبروها./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار